زندگی کتابی است ، که بدون سفر یک صفحه آن بیشتر خوانده نمی شود.

                                                                                                                      

 

محمد مهدي رضاپور _ سلامي چو بوي خوش آشنايي به همه گردشگراني که شهر قزوين را براي ديدن انتخاب کرده‌اند، صميمانه خوش‌آمد مي‌گوييم.
نوروز فرصتي نو براي ديدار کهن شهر تاريخي قزوين است، شهري تاريخي که خاستگاه تمدن‌هاي ديرپا و درخشاني است که براساس کاوش‌هاي باستانشناسي، يکي از قديمي‌ترين مراحل يکجا نشيني و کشاورزي در هزاره‌هاي هفتم و هشتم پيش از ميلاد در فلات ايران و برخورداري ساکنان آن از صنايع اوليه و نظام اجتماعي است.

قزوين اين شهر کهن از دوره ساساني به خاطر موقعيت ويژه‌اش از قلعه و برج و بارويي مستحکم برخوردار بوده و در سده نخست ورود اسلام به ايران اين شهر را باب الجنه يا دروازه بهشت نيز نام نهاده‌اند.

قزوين آيينه تاريخ و طبيعت ايران در ايام نوروز با آمادگي افتخار دارد ميزبان گردشگران از سراسر کشور باشد و تاريخ و طبيعت را با هنرهاي عجين شده در بافت تاريخي‌اش به گردشگران معرفي کند . اميدواريم گردشگراني که به تختگاه نخست صفوي حضور پيدا مي‌کنند علاوه بر ديدن زيارتگاه‌ها، مساجد، کليساها، آب انبارها، مدارس، بازارها، آرامگاه‌ها و مقابر، خانه‌هاي قديمي، عمارت‌ها، موزه‌ها، باغ‌ها و بوستان‌ها، قلعه ها، درياچه‌ها و... از صنايع دستي و هنرهاي سنتي مثل پن بافي، گليم، جاجيم، موج بافي، خوشنويسي، معرق، منبت، دوخت‌هاي سنتي و... سوغات و شيريني‌هاي خانگي، باقلواي لوزينه، باقلوي پيچ(گل) اين استان هنرپرور توشه‌اي به يادگار بردارند.

سارمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين حضور شما عزيران را به شهر برگزيده سازمان ملل متحد بر اساس توسعه پايدار توريسم ارج نهاده و از شما دعوت مي‌کند تا با برنامه‌ريزي از قزوين موزه‌اي به گستردگي يک استان ديدن نماييد

DESIGN BY SOORI
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای مدیران این سایت محفوظ می باشد