برای دیدن عکس های کاخ بزرگ پادشاهی در بانکوک (اینجا) را کلیک کنید
این کاخ در واقع مجموعه ای از ساختمان های مختلف است که از اواخر قرن ۱۸ تا نیمه های قرن ۲۰ محل سکونت تمامی پادشاهان تایلند بوده اند.ساخت این کاخ با چوب در سال ۱۷۸۲ آغاز شد و در دوران تاجگذاری رامای اول به پایان رسید. این پادشاه در طول سلطنت خود آن را تبدیل به امارتی مستحکم تر کرد. نقشه اولیه این کاخ از دوره آیوتایا Ayutthaya گرفته شده، ابتدا مساحت آن حدود ۵۱۰ کیلومترمربع بوده و در زمان سلطنت رامای دوم به اندازه کنونی خود یعنی ۶۰۰ کیلومترمربع رسیده است.
ساختمان های متعدد این کاخ در دوران رامای اول ساخته شده اما پادشاهان بعدی بخش هایی ازآن را تغییر داده، نوسازی کرده یا به منظور ساخت بناهای جدیدتر، تخریب کرده اند. این کاخ در ساحل غربی رودخانه بانکوک واقع شده و گرداگرد آن را دیواری به طول ۱۹۰۰ متر فراگرفته است. آن سوی دیوار هم کانالی قرار دارد که در گذشته به منظور حفاظت از کاخ در برابر دشمنان ساخته شده و منطقه اطراف کاخ را به صورت جزیره در آورده است.
ورودیه : 350 بات (10.71 دلار) - (شامل ورود به معبد بودا زمرد و قسمت مرکزی کاخ )
ساعت بازدید : هر روز از ساعت 8:30 صبح تا 3:30 بعد از ظهر
توجه : به دلیل اینکه معبد بودا زمرد در کاخ ، یک مکان مقدس است ، سخت گیریهایی در پوشیدن لباس انجام می شود . که در صورت هر گونه مشکل پوشش لباس در همان مکان پوشش های مناسب را در اختیار بازدید کنندگان قرار می دهند .
همچنین شما می توانید در گالری عکس این مجموعه در سایت نقشه این کاخ را با توضیحات مشاهده کنید