زندگی کتابی است ، که بدون سفر یک صفحه آن بیشتر خوانده نمی شود.

                                                                                                                      

 

براي ديدن عکس های معبد حتچپسوت در مصر (اينجا) را کليک کنيد

حتچپسوت (به معنای پیشوای بانوان اشراف‌زاده) دختر توتموز اول بود که در سال‌های 1508 تا 1458 قبل از میلاد مسیح به عنوان پنجمین فرعون از سلسله هجدهم فرمانروایی مصر باستان حکومت می‌کرد. این زن از نظر باستان‌شناسان مصر یکی از موفق‌ترین فراعنه بود که بیش از هر زن دیگری سلطنت کرده بود در واقع تنها زنی بود که در مصر باستان هم ملکه بود و هم پادشاه. این زن زیبا تخت سلطنت مصر را از دست پسر بچه اي ربود و بيست و يك سال با آرامشي آميخته با دلهره سلطنت كرد.

در این دوران مانند یک مرد لباس می‌پوشید و خود را آرایش می‌کرد، دامن مردانه کوتاهی به تن می‌کرد که دم شیری از آن آویزان بود. حتی روزی یک ریش مصنوعی طلایی هم گذاشت و هنگام بالا رفتن از تخت، خود را شاه نامید. وی بیش از نبرد به بازرگانی پرداخت و قسمت عمده ثروتش را صرف ساخت عمارت‌هایی کرد که از زیباترین آنها معبد سوگواری‌اش می‌توان نام برد.

معبد حتچپسوت که از سنگ آهک سفید ساخته شده ، دیرالبحری نامیده می‌شود و در دامنه ارتفاعات غربی مقابل شهر تبس در ساحل غربی نیل قرار دارد. حَتچــِپسوت که در سال 1458 پیش از میلاد مسیح جان سپرد ، در غرب همین معبد به خاک سپرده شد.

DESIGN BY SOORI
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای مدیران این سایت محفوظ می باشد